Over ons

Als 2 jonge ondernemers uit het Vlaams-Brabantse zijn we op het idee gekomen een webshop met interieur-en exterieur artikelen op te starten. Vanwaar dit idee? Onze inspiratie-bron , zijn onze 2 partners , dewelke zich dagelijks inzetten om ons interieur en exterieur zo gezellig mogelijk te maken. Met als resultaat dat wij deze passie hebben overgenomen. Hierdoor beseften we bij ‘Felika’ meer dan ooit: ons huis, onze thuis zal altijd de plek zijn waarnaar we willen terugkeren, waar we zo graag vertoeven en waar we stiekem nooit weg willen. 

Felika is een trendy webshop die een selectie van super leuke decoratie. Wij helpen je graag verder om je huis kleurrijk en trendy in te richten op een betaalbare manier.

 

Toegewijd aan het verstrekken van exclusieve, one-of-a-kind home decor items, herbevoorraden we zelden onze producten. In plaats daarvan brengen we regelmatig nieuwe producten op de markt. Onze bedoeling is om een kleine, exclusieve collectie aan te bieden waarmee je je interieur in een handomdraai kan opfrissen.

 

Hou zeker onze social media in de gaten om als eerste onze nieuwste woonaccessoires te ontdekken en inspiratie op te doen over hoe je onze items kan combineren


Kortom: met de grootste liefde voor het vak gaan wij , Jeroen en Jurgen , altijd op zoek naar de nieuwste trends , welke aan jouw stijl zouden moeten voldoen. Samen gaan we tot het uiterste om van jouw huis een ‘forever your home’ te maken. 

O ja, nog even dit leuk weetje...

Van waar komt de naam Felika?
We hebben onze inspiratie gehaald bij onze kindjes. De naam Felika is een samenvloeisel van Feliz (dochter Jeroen) en Mika (zoon Jurgen)

 

Because your favorite home, is our favorite design!