Bureau Home Office

Home Office, creëer de meest praktische en gezelligste thuiswerkplek

Hoe creëer je de meest praktische en gezelligste thuiswerkplek?


De tijd dat we fulltime op kantoor doorbrachten is voorbij. Meer en meer bedrijven zetten in op thuiswerk, dit zorgt voor betere efficiëntie en tevredenheid binnen teams want wie vind het nu is niet fijn om in pyjama de dag te kunnen beginnen?


Wat is belangrijk bij het inrichten van jouw thuiswerkplek?


Allereerst is het belangrijk om een vaste plek te kiezen waar je je bureau en ergonomische stoel makkelijk kwijt kan. 


Eens je deze plek hebt gevonden raden we je aan om een apart groot scherm, klavier en handige muis in huis te halen. Niets is zo vervelend als een scherm dat te klein is, een klavier dat niet goed werkt of een draadloze muis die plotseling plat is. 


Zorg ervoor dat je plek ook genoeg lichtinval heeft, hiervan krijg je een energieboost. Een raam kunnen openzetten voor frisse lucht is ook heel belangrijk.. Het belang van zuurstof in de ruimte en de ruimte kunnen verfrissen zullen ervoor zorgen dat je minder snel last krijgt van hoofdpijn.


Eens je deze plek hebt gevonden is het tijd om de ruimte te decoreren. Welke zaken zijn onmisbaar in je thuiswerkplek?


 • De verlichting

 • Kies een lamp die voldoende licht geeft en die perfect past in je omgeving. Dit kan gaan van een tafellamp tot een leuke staande lamp. Let ook goed op welke intensiteit van lamp je kiest. Ga je eerder voor warm licht of fel wit licht?

   

  tafellamp hout zwarte voet

   

  Tafellamp Silas Berangan Hout Naturel

  • A touch of 'green'

  Voeg in je bureau ruimte zeker een groen touch toe. Het fleurt de kamer volledig op en de kleur groen heeft een positief effect op onze moed. Groen werkt rustgevend en stimulerend. 

  Vijg Ficus Boom In Pot Plastiek Groen/Zwart Large

  • Een leuk tapijt onder je bureau

  Wie regelmatig aan een bureau zit weet dat je al snel koude voeten kan krijgen van stil te zitten. Daarom is het handig om een leuk tapijt te voorzien om je voeten warm en comfortabel te houden. 

   

  Rond tapijt beige tinten ibiza

  Tapijt Rond Maïs BeigeBruin


  Ben je op zoek naar specifieke zaken om je bureau ruimte op te fleuren maar heb je niet meteen je zin gevonden? Aarzel dan niet om onze te contacteren via Facebook, Instagram of ons contactformulier

   

  Because your favorite home , is our favorite design!

  Mvg 

  Jeroen & Jurgen

  www.decobyfelika.be


  Terug naar blog

  Reactie plaatsen

  Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.