Hoe kan je in slechts vijf minuten je woonkamer opfleuren?

Hoe kan je in slechts vijf minuten je woonkamer opfleuren?

Een frisse en gezellige woonkamer kan een groot verschil maken in hoe je je thuis voelt. Soms heb je echter niet de tijd of middelen om een complete renovatie uit te voeren. Gelukkig zijn er veel snelle en eenvoudige manieren om je woonkamer op te fleuren en een nieuwe uitstraling te geven. Hier zijn vijf tips die je kunt uitproberen om in slechts vijf minuten je woonkamer op te fleuren.

Een interessante benadering bij het gebruik van decoratieve figuren is het mixen en matchen van verschillende materialen en stijlen. Combineer bijvoorbeeld keramische beeldjes met metalen sculpturen of houten figuren met glazen vazen. Deze mix van texturen en materialen zorgt voor een boeiende en eclectische uitstraling in je woonkamer.

decoratie figuren

Figuur Knielend Poly Beige Assortiment Van 2 (74,95€)

 

Kussens en dekens zijn een eenvoudige manier om kleur en textuur toe te voegen aan je woonkamer. Kies kussens en dekens in kleuren en patronen die bij je persoonlijke stijl passen en leg ze op je stoelen of zetels. Je kunt ook kiezen voor seizoensgebonden kussens en dekens om je woonkamer op te fleuren. Hierbij hebben jullie alvast al een mooi voorbeeld uit onze 'Shades Of Tanger' collectie.

 

kussens

Shades Of Tanger

 

Onze mooie kaders kan een lege muur opfleuren en je woonkamer een persoonlijk tintje geven. Kies een kader dat bij je persoonlijke stijl past en dat een statement maakt. Hang het op ooghoogte op een lege muur in je woonkamer om meteen een nieuwe look te creëren.

kader abstracte gezichten

Kader Abstract Gezicht Mdf/Glas Wit/Zwart Assortiment Van Twee (169,99€)

Heb je een kleine woonkamer of een krappe gang? Spiegels kunnen wonderen verrichten door de illusie van ruimte te creëren. Hang een grote spiegel op een strategische plek, zoals tegenover een raam of tegenover een muur met interessante architectonische details. De reflectie van het licht en de ruimte zal de kamer groter en luchtiger doen aanvoel

spiegel

Spiegel Rond Rotan Naturel (124,99€)

Klokken kunnen dienen als een brandpunt in je interieur. Hang een grote wandklok op een prominente muur om de aandacht te trekken en een statement te maken. Kies een klok met een opvallend ontwerp, interessante details of unieke wijzers om een visueel aantrekkelijk middelpunt te creëren. Dit zorgt voor een vleugje functionaliteit en stijl.

klokken

Klok Lijnen Metaal Zwart Large (69,99€)

 

Soms kan het verplaatsen van meubels in je woonkamer een grote impact hebben. Verplaats je zetels, stoelen of tafels naar een andere plek om een nieuwe look te creëren. Dit is een snelle en eenvoudige manier om je woonkamer op te fleuren.

Zetel 1 Zit Poef Linnen Beige (999,99€)

 

Verlichting kan ook dienen als kunstwerk in je interieur. Denk bijvoorbeeld aan designlampen met unieke vormen, sculpturale tafellampen of lampen met interessante lampenkappen. Deze opvallende verlichtingsarmaturen kunnen een echte blikvanger zijn en een vleugje artistieke flair aan je interieur toevoegen. Ze zijn niet alleen functioneel, maar ook prachtige kunstwerken op zichzelf.

Lamp Op Voet Bamboo Naturel Large (199,99€)

 

Conclusie:

Het opfleuren van je woonkamer hoeft niet veel tijd of geld te kosten. Met deze vijf tips kun je in slechts vijf minuten je woonkamer een nieuwe uitstraling geven. Voeg planten toe, zet kaarsen neer, hang een kunstwerk op, voeg kussens en dekens toe en verplaats meubels om een nieuwe en frisse look te creëren. Probeer deze tips uit en geniet van je opgefriste woonkamer!

Ben je op zoek naar specifieke zaken om jouw kindje zijn/haar kamer op te fleuren maar heb je niet meteen je zin gevonden? Aarzel dan niet om onze te contacteren via FacebookInstagram of ons contactformulier. 

 

 Because your favorite home , is our favorite design!

 

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.