kinder kinderkamer baby babykamer interieur decoratie felika

Kinderkamer, de leukste kamer om in te richten.

Bij Felika streven we er naar om onze collecties samen te stellen met producten waar we zelf volledig van weg zijn. We moeten wel toegeven dat we hiervoor goede raad en inspiratie krijgen van onze geliefde partners. Een leuk voorbeeld hiervan is de kinderkamer waar we een combinatie hebben gemaakt van eyecatchers en praktische producten.

Welke praktische zaken mogen absoluut niet ontbreken in de kinderkamer?

Aangezien we beiden recent papa zijn geworden weten we dat een opbergmand voor vuile kleertjes niet is weg te denken uit de kinderkamer. Je kleintje elke dag verschillende outfits aandoen is dagelijkse routine. Een opbergmand is dus een echte MUST.

opbergmanden

Set Van 2 Manden Kat Waterhyacinth Naturel

 

Een leuke stoel waar je zelf lekker comfortabel in zit in de kamer is ook super praktisch. Zeker wanneer je 's nachts moet opstaan als je kleintje honger heeft. 

kinderstoel

Stoel Kind Beer Hout Naturel

Naast een opbergmand en leuke stoel is een tapijt een essentieel onderdeel om de kamer gezellig te maken. We raden je aan om wekelijks het tapijt te stofzuigen om de lucht in de kamer van je kleintje netjes te houden.

tapijt

Kinderstoel Ellen Rond Rotan Naturel

Met welke eyecatchers kan je je kinderkamer net dat tikkeltje meer geven?

Een kapstok is een leuke eyecatcher die eveneens handig is voor je kleintje haar pyjama, jasje of andere om hoog te hangen. Indien je op zoek bent naar een kapstok kunnen we je aanraden om een kapstok te nemen die tegen de muur te bevestigen is. Deze nemen minder ruimte in beslag en zijn eenvoudig omhoog te hangen. 

kapstok

Kapstok Ellen 6 Haken Rotan Naturel

Wanneer je de aandacht van je kindje wil veranderen tijdens het troosten kan een spiegel je hierbij gerust helpen. Je kleintje vind het leuk om zichzelf te ontdekken en net daarom is een spiegel een toffe en essentiële toevoeging aan de kamer. 

spiegel

Spiegel Ellen Rond Rotan Naturel Small

 

Zo nu hebben we je wat tips en tricks gegeven en hopen dat je wat wijzer bent geworden in welke zaken absoluut aanwezig moeten zijn in de kamer van je kleintje. 

Ben je op zoek naar specifieke zaken om jouw kindje zijn/haar kamer op te fleuren maar heb je niet meteen je zin gevonden? Aarzel dan niet om onze te contacteren via FacebookInstagram of ons contactformulier. 

 Because your favorite home , is our favorite design!

Jeroen & Jurgen

www.decobyfelika.be

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.